Persoonlijk & Professioneel

Integriteit staat voorop bij Tigerfish, wij gaan er voor om onze klanten te helpen hun doel te bereiken en gaan net zolang door totdat dat gelukt is. Communiceren doen we open en transparant, we luisteren graag en we zijn ook niet bang onze mening te geven. Door deze positieve chemie tussen ons en onze klanten bouwen we aan sterke relaties en merken. Benieuwd wat we voor anderen hebben kunnen doen? Hieronder zie je een overzicht van een aantal van onze projecten in verschillende disciplines en branches. Heb jij ook een creatieve uitdaging voor ons? We horen het graag!

Behalve een goed eindresultaat is de samenwerking heel prettig verlopen. Zowel op gebied van grafische vormgeving, technische invulling en bovenal de gebruiksvriendelijkheid van een online applicatie heeft Tigerfish boven verwachting geleverd.

Harold Hoeijmans UwFinancieelPlan

Tigerfish is een jong, energiek bedrijf dat voor ons een unieke website “op maat” heeft gemaakt. Onze wensen zijn uitstekend uitgewerkt en het creatieve tintje dat ze hebben maakt elke website speciaal.

Marcel Leermakers Bruna

Ons gevoel bij Tigerfish was dat we te maken hadden met een partij die een grote mate van creativiteit en originaliteit gecombineerd heeft met degelijkheid op het gebied van IT. Deze verwachting heeft Tigerfish vanaf het eerste moment waargemaakt.

Gerjan Kemperman ChemConnection

Tigerfish heeft onze ideeën naar grote tevredenheid gerealiseerd, de combi van creativiteit en gebruiksvriendelijkheid doet het bij onze bezoekers erg goed!

Jos Veenker Pension Bottendaal